Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    vlieland-bandfoto.jpg

Over ons

HotelandEvent.com

Passie en jarenlange werkervaring in de reiswereld zijn de aanleiding geweest voor HotelandEvent.com. Ons uitgangspunt is een website die toegankelijk is voor iedereen die vakantie als een ware belevenis ziet.
De arrangementen op onze site boek je snel en eenvoudig online en betaal je op een veilige manier. Maar HotelandEvent.com gaat verder dan het verkopen van reizen via een website. Service is ons codewoord.
Onze klantvriendelijke reisexperts staan iedere werkdag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Via de chat, mail of telefoon zijn wij tussen 9.00 uur en 17.00 uur bereikbaar.

Webshop Keurmerk

HotelandEvent.com draagt met trots het Webshop Keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 3400 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Voor meer informatie over de Stichting Webshop Keurmerk klik hier.

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn er erg trots op dat HotelandEvent.com is aangemerkt als "Erkend Leerbedrijf". In een leerbedrijf maken leerlingen via een leerbaan of stage kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf waaraan strenge eisen zijn gesteld. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Zo zorgt ook HotelandEvent.com ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij Hotelandevent.com te werken middels een leerbaan? Klik dan hier.

Wat zeggen onze gasten over ons?

Onze gasten beoordelen ons met een 8,9! Hier zijn we trots op! Wij vinden jouw mening dan ook van groot belang. Elke beoordeling of suggestie nemen wij serieus om zodoende te kunnen pijlen welke verbeteringen er nodig zijn.

Hier wat gasten over ons zeggen:

"Gewoon goed. Goede uitleg en klantenservice heeft met ons meegedacht."

"Heel erg goed. Supergoed. Geholpen vanuit kantoor. Vriendelijk en heel erg klantgericht"

"Zeer goed! Je krijgt snel je reisbescheiden en op verzoek een link voor betaling via IDEAL wat gemakkelijker is!"

"Leuke aanbiedingen die echt een prijsverschil maken"

"Doen wat ze beloven"

"Alles super geregeld. Via de mail alle informatie duidelijk ontvangen. Kwaliteit en prijs Prima organisatie"

"Goed, alle relevante informatie en reisbescheiden keurig op tijd ontvangen, het hotel was keurig geinformeerd."

"Goed, gezien mijn "late " boeking van een last minute toch goed geholpen tav de reservering en boeking. Fijn!"

"Prima service. Wij hadden ons vergist in de aankomstdatum. Toen we bij het hotel aankwamen bleek die pas een week later te zijn. Er was gelukkig plaats in het hotel voor dit w.e. en na een telefoontje naar HotelandEvent.com werd dit zonder gedoe"

"Zeer goede indruk, duidelijke correspondentie en prettige telefonische benadering"

"Goed, gezien mijn "late " boeking van een last minute toch goed geholpen tav de reservering en boeking. Fijn!"

"de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk en de service is bijzonder goed. We waren namelijk onze bevestiging van het hotel kwijtgeraakt en onmiddellijk werd er een nieuwe gemaild en ook een naar het hotel, zodat het inchecken geen problemen ga."

"Goede organisatie met duidelijke info en ook de voetbalkaartjes waren keurig op tijd ."

"Goede service! Aardige medewerkers. Goed bereikbaar."

"Heb 2 keer telefonisch gesproken met een medewerkster. En dat was een zeer prettig"

"Prima service. Wij hadden ons vergist in de aankomstdatum. Toen we bij het hotel aankwamen bleek die pas een week later te zijn. Er was gelukkig plaats in het hotel voor dit w.e. en na een telefoontje naar HotelandEvent.com werd dit zonder gedoe omgezet."

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen