Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    sfeerfoto-2.jpg

Persoonlijk Reisadvies, Groepen en Trainingskampen


Persoonlijk advies


Op vakantie gaan betekent voor veel mensen de leukste gebeurtenis van het jaar. Maar het aanbod aan bestemmingen is enorm en de prijsopbouw, inclusief toeslagen, is vaak ingewikkeld. Daarom geeft HotelandEvent.com graag vrijblijvend informatie en advies naar aanleiding van individuele wensen, via e-mail of telefonisch.
Boeken kan rechtstreeks online, maar ook met begeleiding van een van de reisadviseurs van HotelandEvent.com, ook ’s avonds en in het weekend. Een bezoek aan een reisbureau of uren surfen op internet is daarmee dan niet nodig. Hotelandevent.com geeft deskundig advies op ieder gewenst tijdstip.
Groepsreizen

HotelandEvent.com is dé betrouwbare partner voor het boeken van een reis op maat of een persoonlijk advies voor de ware vakantiebelevenis. HotelandEvent.com biedt de garantie van kwaliteit, kennis en passie. Die garantie is gebaseerd op een gedegen ervaring met het organiseren van allerlei soorten reizen en een wereldwijd netwerk van relaties.

HotelandEvent.com garandeert - in nauw overleg - een vlekkeloze verzorging, begeleiding en afwikkeling van de reis. Specifieke wensen en budget staan daarbij uiteraard centraal. Het team van enthousiaste en ervaren experts staat klaar met innoverende ideeën en suggesties. Het resultaat is een programma dat volledig aansluit bij het karakter van de groep en het reisdoel. Daarbij kan het gaan om een normale groepsreis, een vergadering of een incentive.


Trainingskampen


HotelandEvent.com verzorgt trainingskampen voor alle budgetten in binnen- en buitenland voor alle takken van sport. Ons team bestaat uit flexibele en deskundige medewerkers en bovenal sportliefhebbers!

Hotelovernachting(en), trainingsaccommodatie, oefenwedstrijd, activiteiten en bij buitenlandse trainingskampen vlucht en bustransfer, u bepaalt altijd de inhoud van het pakket.

Bent u op zoek naar een gasttrainer die een training voor u verzorgt? Of een clinic tijdens een jubileum? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Als geen ander weten wij hoe belangrijk een trainingskamp kan zijn voor uw team. Of u nu een professioneel of een amateur team bent, het maakt ons niet uit. Een goed trainingskamp begint natuurlijk met goede trainingsfaciliteiten en die bieden wij u. We hebben rekening gehouden met ligging, ontspanningsmogelijkheden en mogelijkheden tot excursies.

Wordt uw trainingskamp bekostigd door de sponsors en gaan deze mee, dan maken wij voor deze mensen graag een schaduwprogramma met diverse activiteiten zoals een golftoernooi, een boottocht, een bezoek aan een bodega, een excursie door de streek, een bezoek aan een stad of een stadion in de buurt of een sportief event.

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen