Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    sfeerfoto-2.jpg

Trainingskampen


Trainingskampen voor elk budget


HotelandEvent.com verzorgt trainingskampen voor alle budgetten in binnen- en buitenland voor alle takken van sport. Ons team bestaat uit flexibele en deskundige medewerkers en bovenal sportliefhebbers!

Hotelovernachting(en), trainingsaccommodatie, oefenwedstrijd, activiteiten en bij buitenlandse trainingskampen vlucht en bustransfer, u bepaalt altijd de inhoud van het pakket.

Bent u op zoek naar een gasttrainer die een training voor u verzorgt? Of een clinic tijdens een jubileum? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Als geen ander weten wij hoe belangrijk een trainingskamp kan zijn voor uw team. Of u nu een professioneel of een amateur team bent, het maakt ons niet uit. Een goed trainingskamp begint natuurlijk met goede trainingsfaciliteiten en die bieden wij u. We hebben rekening gehouden met ligging, ontspanningsmogelijkheden en mogelijkheden tot excursies.

Wordt uw trainingskamp bekostigd door de sponsors en gaan deze mee, dan maken wij voor deze mensen graag een schaduwprogramma met diverse activiteiten zoals een golftoernooi, een boottocht, een bezoek aan een bodega, een excursie door de streek, een bezoek aan een stad of een stadion in de buurt of een sportief event.

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen