Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    sfeerfoto-2.jpg

Unigarant Reis- en/of Annuleringsverzekeringen

Voordat u op reis gaat wilt u zeker zijn van een goede voorbereiding. Met de kortlopende Reis- en Annuleringsverzekeringen van Unigarant regelt u alles makkelijk en verstandig in één keer.

HotelandEvent.com werkt samen met Unigarant omdat deze volgens de Consumentenbond de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt qua reisverzekeringen. Unigarant is 100% dochter van de ANWB. Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren; het is een organisatie met continue aandacht voor kwaliteit, waar u kunt rekenen op een snelle en accurate dienstverlening. Dit sluit erg goed aan bij de visie van de HotelandEvent.com.

Unigarant Kortlopende Annuleringsverzekering (basis-dekking)

Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. De Unigarant annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten die u moet maken wanneer u niet op reis kunt als gevolg van een ernstige verhindering. Denkt u hierbij aan een ongeval of ziekte of overlijden van familieleden. Maar ook bij zwangerschap of wanneer u werkeloos raakt.

De kosten voor deze annuleringsverzekering zijn 5,5% van de gehele reissom plus 21% assurantiebelasting over dit percentage. De poliskosten bedragen € 4,85. Indien u zowel een reis- als een annuleringsverzekering tegelijk afsluit betaalt u uiteraard slechts 1x poliskosten.

Unigarant Kortlopende Reisverzekering (basis Europadekking + medische dekking + bagage)

Met de Unigarant Kortlopende Reisverzekering bent u op uw reis verzekerd van de beste hulp. De reisverzekering die door ons aangeboden wordt betreft de Basis Europa Dekking aangevuld met medische dekking in het buitenland en bagage.

U kunt hierdoor rekenen op hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale en bent verzekerd tegen aansprakelijkheid, extra verblijfskosten, medische dekking in het buitenland en verlies, diefstal of beschadiging van bagage (voor bagage geldt een eigen risico van € 50).

De kosten voor deze reisverzekering zijn € 1,65 per persoon per dag. De poliskosten bedragen € 4,85. Beide bedragen zijn incl. assurantiebelasting. Indien u zowel een reis- als een annuleringsverzekering tegelijk afsluit betaalt u uiteraard slechts 1x poliskosten.

Download hier de uitleg en voorwaarden van de Unigarant reis- en/of annuleringsverzekering

Wat te doen in geval van schade?

Hebt u bij ons een Unigarant verzekering afgesloten en wilt u schade claimen? Download dan hieronder het schadeformulier en neem contact op met Unigarant via de informatie in deze link: www.unigarant.nl/contact

Download hier het Unigarant-schadeformulier

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen