Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    shopping algemeneen.png

Vacatures


HotelandEvent.com is een jong, sterk groeiend en dynamisch online reisonderneming met een zeer breed assortiment. Wij streven ernaar onze gasten een fijne, onvergetelijke reis te bieden met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Samen met onze leveranciers en medewerkers wordt een zo hoog mogelijke klanttevredenheid nagestreefd.

Vanwege onze groei en om onze service nog verder te verbeteren zijn wij op zoek de volgende medewerk(st)ers:

Enthousiaste stagair(e)

Per februari 2018 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die van aanpakken houdt!

Wat bieden we je?
Wij bieden je een leerzame tijd bij een leuke online reisaanbieder. Wij vinden het belangrijk om je zo veel mogelijk te leren en je mee te nemen in alle dagelijkse werkzaamheden. Je draait volwaardig mee binnen het team en wordt opgenomen als een nieuwe collega.

Jij houdt je onder andere bezig met het maken en optimaliseren van de dagelijkse nieuwsbrief, het maken van nieuwe pakketten, analyseren en verbeteren van bestaande pakketten, het beantwoorden van vragen van onze klanten, zowel telefonisch als per chat of per mail.

Wat vragen we van jou?
Een opleiding op HBO niveau, bij voorkeur een toeristische of commerciële opleiding.
Proactief, klantgericht en commercieel kunnen denken
Zelfstandig kunnen werken binnen een leuk klein team
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we jou?
Een leuke werkplek in een jong en enthousiast team
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Een passende stagevergoeding

Als je je stageplaats dient te combineren met een stageopdracht staan we hier graag voor open! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie stuur je een sollicitatiebrief met een goed onderbouwde motivatie tezamen met je CV naar: erwin.bos@hotelandevent.com t.a.v. Erwin Bos

Leerbaan bij HotelandEvent.com als "Erkend Leerbedrijf"

Wij zijn er erg trots op dat HotelandEvent.com is aangemerkt als "Erkend Leerbedrijf". In een leerbedrijf maken leerlingen via een leerbaan of stage kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Zo zorgt ook HotelandEvent.com ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Wanneer je bij ons komt werken in een leerbaanfunctie dan is één van onze senior medewerkers je eerste aanspreekpunt. Wij zorgen dan voor een leeromgeving waarin je zo veel mogelijk praktijksituaties meemaakt die je ook zal tegenkomen in het beroep waarvoor je wordt opgeleid.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Hotelandevent.com te werken middels een leerbaan? Klik dan hier.

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen