Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    shopping algemeneen.png

Vacatures


HotelandEvent.com is een jong, sterk groeiend en dynamisch online reisonderneming met een zeer breed assortiment. Wij streven ernaar onze gasten een fijne, onvergetelijke reis te bieden met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Samen met onze leveranciers en medewerkers wordt een zo hoog mogelijke klanttevredenheid nagestreefd.

Vanwege onze groei en om onze service nog verder te verbeteren zijn wij op zoek de volgende medewerk(st)ers:

Enthousiaste stagair(e)s

Regelmatig hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor enthousiaste stagiair(e)s die veel willen leren en van aanpakken houden! Wij bieden je een leerzame tijd bij een leuke moderne en vol-geautomatiseerde online reisaanbieder. Wij vinden het belangrijk om je zo veel mogelijk te leren en je mee te nemen in alle dagelijkse werkzaamheden. Je draait volwaardig mee binnen het team en wordt opgenomen als een nieuwe collega.

Functieprofiel: HBO-niveau, bij voorkeur toeristische en/of commerciële opleiding. Werkervaring: bij voorkeur iemand met werkervaring in bijvoorbeeld bijbaantjes naast de studie.

Wij vragen van jou: de wil te hebben om veel te leren, klantgericht en commercieel te denken, doorzettingsvermogen te hebben en zelfstandig te kunnen werken. Als je je stageplaats dient te combineren met een stageopdracht staan we hier graag voor open! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie stuur je een sollicitatiebrief met een goed onderbouwde motivatie tezamen met je CV naar: erwin.bos@hotelandevent.com t.a.v. Erwin Bos

Leerbaan bij HotelandEvent.com als "Erkend Leerbedrijf"

Wij zijn er erg trots op dat HotelandEvent.com is aangemerkt als "Erkend Leerbedrijf". In een leerbedrijf maken leerlingen via een leerbaan of stage kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Zo zorgt ook HotelandEvent.com ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Wanneer je bij ons komt werken in een leerbaanfunctie dan is één van onze senior medewerkers je eerste aanspreekpunt. Wij zorgen dan voor een leeromgeving waarin je zo veel mogelijk praktijksituaties meemaakt die je ook zal tegenkomen in het beroep waarvoor je wordt opgeleid.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Hotelandevent.com te werken middels een leerbaan? Klik dan hier.

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen