Gastenbeoordeling:
8,9
“Al meer dan 50.000 gasten boekten hun reis bij HotelandEvent.com”
    veilig-online-betalen.jpg

Betaling

Slechts 25% aanbetaling


Je hoeft bij het reserveren slechts 25% van de reissom aan te betalen. Het restantbedrag is pas 6 weken voor de startdatum van je reservering verschuldigd. Hiervoor sturen wij je kort voor de vervaldatum een email met een herinnering en een betalingslink. Wanneer je reis begint binnen 6 weken na de boekingsdatum dan is het gehele bedrag meteen verschuldigd bij het boeken. Er zijn enkele arrangementen waarvoor andere betalingsvoorwaarden gelden. Deze worden dan uiteraard duidelijk vermeld bij de prijsinformatie. Voor de reserveringskosten, eventuele verzekeringen en wijzigingsoptie geldt altijd 100% aanbetaling.

HotelandEvent.com biedt vele betalingsmogelijkheden. Alle aanbetalingen kunnen voor jouw gemak online gemaakt worden. Wanneer de startdatum over meer dan 6 weken is, bieden wij je de keuze om de aanbetaling online te voldoen of via een bankoverschrijving.

Al onze online betalingen worden verwerkt via het beveiligde platform van onze partner Buckaroo. Na de betaling keer je weer terug op onze website.

Nadat de betaling succesvol is afgerond ontvang je binnen 15 min. een bevestigingsmail met daarin de factuur. Wanneer uiteindelijk het gehele factuurbedrag is ontvangen, sturen wij je binnen 24 uur per mail de reisbescheiden. Heb je geen email ontvangen? Het kan zijn dat deze in de spambox terecht zijn gekomen. Is dit ook niet het geval? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 085-74 41 143.

Veilig online betalen:


Buckaroo Online Payment Services

HotelandEvent.com maakt voor internetbetalingen gebruik van de internet-kassa van Buckaroo Online Payment Services. Hiermee kun je snel en veilig betalen op internet. Buckaroo is in 2017 voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot beste internet-kassa van Nederland.

Buckaroo Online Payment Services handelt veilig en wereldwijd online betalingen af. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt. Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden. In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Mogelijkheden:


Je kunt bij HotelandEvent.com op verschillende manieren veilig online betalen:

IDEAL (Internetbankieren)

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard Visa & MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens - via een beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Voor betalingen met een creditcard geldt een toeslag van 3,5% over de reissom.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Betalen is slechts een kwestie van je e-mailadres en wachtwoord invullen. Voor betalingen via PayPal geldt een toeslag van 3,5% over de reissom.

Bankcontact Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee onze Belgische gasten binnen een vertrouwde bankomgeving kunnen betalen. Voor betalingen via Bancontact / Mister Cash geldt een toeslag van 1,95% over de reissom.

Blijf op de hoogte van onze scherpe aanbiedingen